Test pagina

105Deze pagina is een test pagina om een beetje aan te rommelen met dingeskes die ik niet weet hoe ze werken. Als voorbeeld is het gebruik van een "call to action button" op een pagina met tekst als deze.
Ik ga nog wat aanrommelen met foto's en eventueel een slider enzo. Geen idee hoe het werkt, maar daar ga ik nu achter komen ..... hoop ik. Eerst moet ik deze pagina nog een beetje vullen met een lulverhaal of twee. Misschien zelfs wel 3... ik weet het nog niet, er moet nogal wat tekst op deze pagina komen om wat mee aan te kunnen. Dus ik typ gewoon nog even lekker door met een shitload aan wazige onzinnige toestanden.

Vooralsnog komt er niks zinnigs uit. Ik kan helaas ook niks spannends verzinnen.066

Helaas word ik steeds afgeleid door een film die nu op staat. Ik begrijp er geen klote van trouwens, maar ik kijk er steeds naar haha. Ik doe dit allemaal voor de website van mijn broer. Ik probeer dat het allemaal er goed uit ziet en naar tevredenheid werkt. Tot dusverre is het gelukt, maar het moet nog beter.

Vandaar deze poging om van alles uit te zoeken. Ik hoop echt dat het werkt. De website moet er vreselijk porno uit komen te zien.

Dus:

  1. Ik typ lekker door
  2. Ik maak er iets moois van
  3. Ik geef niet op
  4. Ik zorg dat het werkt
  5. indien moet ik ergens hulp zoeken
  6. gebruik alle middelen om het mogelijk te maken.

 

http://nieuw.agenma.nl/wp-admin/admin.php?page=manage_inventory_items

 

Mechanical seals

Dynamic Balancing